Stomatološka ordinacija 
CANINUS

Click here to edit subtitle

O nama

Vlasnik ordinacije je primarijus  Tihomir M. Magazin specijalista oralne hirurgije , rođen 1960. godine. Stomatološki fakultet završio je u Sarajevu 1984. godine, a specijalizaciju iz oralne hirurgije u Beogradu, 2002. godine. Član je više stomatoloških asocijacija u zemlji i inostranstvu gde aktivno učestvuje i objavljuje stručne radove. 

Stomatoloska ordinacija se nalazi u Beogradu, u naselju Žarkovo, u Vodovodskoj ulici. Ambijent ukusno uređenog prostora same ordinacije i dobra opremljenost aparaturom i instrumentarijem pruži će Vam ugodan boravak pri bilo kojoj stomatološkoj intervenciji ili pregledu.


Usluge iz ortopedije vilica u ovoj ordinaciji veoma uspešno obavlja vrlo iskusni specijalista iz ove oblasti i uz mogućnost kreditiranja pacijenata dok traje terapija.

Usluge iz stomatološke protetike na profesionalnom nivou uz konsultaciju profesora specijaliste protetike, ova ordinacija sa uspehom pruža više od 20 godina.


TIM LEKARA

Dr spec Tihomir Magazin
Prim. dr Tihomir Magazin specijalista oralne hirurgije

Stomatološki fakultet završio je u Sarajevu 1984. godine, a specijalizaciju iz oralne hirurgije u Beogradu, 2002. godine. Član je više stomatoloških asocijacija u zemlji i inostranstvu gde aktivno učestvuje i objavljuje stručne radove. Autor je više od 100 radova koje je objavio na stručnim skupovima što u zemlji, tako i u inostranstvu. Zvanje primarijusa dobija 2018. nakon višegodišnjeg aktivnog učešća na međunarodnim skupovima

Dr Mihajlo Magazin doktor stomatologije


Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu završio je 2016. godine. Diplomski rad na temu: "Oralno-hirurške intervencije kod pacijenata sa hemofilijom" odbranio je na klinici za oralnu hirurgiju. Zajedno sa doktorom Tihomirom učestvovao je na više kongresa u zemlji i inostranstvu kao koautor. Trenutno na specijalizaciju iz oblasti oralne hirurgije na Stomatološkom fakultetu u Beogradu

Prof Dr miroslav Draganjac
Prof. dr Miroslav Draganjac specijalista stomatološke protetike

Miroslav Draganjac ima bogato stručno iskustvo. Posle pripravničkog staža u Medicinskom centru u Kraljevu službovao je 5 godina u Garnizonskoj ambulanti u Kraljevu. U Vojnomedicinskoj akademiji radio je 27 godina. Na mestu načelnika Klinike za stomatologiju VMA proveo je 4 godine i otišao pre vremena, kao profesor. Miroslav Draganjac je i profesor u Višoj medicinskoj školi u Beogradu od 1999. godine za predmete gnatologije i estetsko oblikovanje nadoknada.
Dr spec milutin Obradovic
Dr sci Milutin Obradović specijalista ortopedije vilica
stomatoloska sestra Dobrila Magazin
Stomatološka sestra Dobrila Magazin
Viši zubni tehničar Djordje Matković zubotehnička labaratorija "Mikron"
zubni tehnicar Ivan Nikolic
Zubni tehničar Ivan Nikolić